marți, iulie 28, 2009

Am început o serie de încercări şi studiu de lumină

Cu un fundal împrumutat şi câteva improvizaţii ce ar crăcăna de râs un preten de-al meu, am început să cochetez cu fotografia de studio. Sunt multe chestiuni de rezolvat aici, iar lupta se dă cu umbrele, direcţia luminii, reflexie, difuzie şi alte minunăţii de genul.

Pentru prima şedinţă am avut un model mai special, şi anume, Theo, fiul meu. O adevărată vedetă, s-ar putea spune după posturile în care a pozat. Şi aşa şi este, el este vedeta mea. L-am chinuit un pic, până am ajuns la setările optime, dar pentru o primă şedinţă sunt mlţumit de rezultat.

Pentru finalul şedinţei, am convenit cu fiul meu să facem un pic schimb de locuri, astfel devenind şi eu model. Am rămas plăcut surprins să observ că fiu-meu are ochi pentru aparatul foto, fapt ce m-a bucurat extrem de tare.


duminică, iulie 26, 2009

ANTRACT - 25

Un concert cum nu am mai văzut de prea mult timp în acest oraş. O descătuşare de energie venind dinspre scenă înspre public şi dinspre public înspre scenă, ceva extraordinar. Toţi membrii formaţiei, actuali sau din vechea gardă, au fost în mare formă. Au cântat pentru public, au cântat pentru ei, au cântat cu pasiune. Şi ce mişto ies lucrurile făcute cu pasiune şi din inimă!

M-am simţit extraordinar, am cântat cu fiu-meu în spinare, am sărit cu puştii de liceu, am pus mâna pe aparatul lui Bobiţă, fiindcă al meu zăcea acasă fără baterie şi am tras câteva cadre din concert, ce să mai, am avut o seară perfectă! Pentru asta, mulţumesc ANTRACTULUI şi sufletului acestei formaţii, Bobiţă Cătuşanu!

LA MULŢI ANI şi la cât mai multe concerte şi albume!

P.S. Poze de la concert aici.

vineri, iulie 24, 2009

Astăzi e ziua voastră! LA MULŢI ANI, BĂIEŢI!

Cică au trecut anii peste ei, vreo 25 la număr, dar nu prea se vede. La mine a început să crească burta şi părul să mă părăsească, dar nu despre mine este vorba aici.

Este vorba de ANTRACT, o trupă rock din Râmnicu Vâlcea, care anul acesta a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar astăzi vor susţine un concert aniversar, care, după spusele lui Bobiţă Cătuşanu, va zgudui din temelii oraşul acesta cam inert. Mi-era dor de un concert rock aici, la Vâlcea, şi iată că astăzi se întâmplă. Sper însă să nu fie şi ultimul de anul acesta. "Manifestări" cu mici şi bere cu siguranţă vor fi din plin în aceste zile de sărbătoare locală, iar oraşul nostru va deveni un veritabil câmp de bătălie cu pahare de plastic, fum de la grătarele cu mici, cârnaţi şi alte din acestea. Eu însă mă voi bucura la intensitate maximă de concertul din această seară, iar în uichend am să mă ascund de bâlciul din oraş.

Diseară la 8, am întâlnire cu rock-ul şi cu ANTRACT la Casa Sindicatelor. LA MULŢI ANI, BĂIEŢI şi la cât mai multe albume scoase.

 
Counter Powered by  RedCounter