luni, ianuarie 11, 2010

Invitaţie

Se pare că anul acesta va fi unul fructuos, cel puţin din punct de vedere fotografic. Prima lună a anului aduce şi prima expoziţie fotografică, organizată sub egida Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR), în parteneriat cu Fotoclubul “Floarea de colţ” din Râmnicu Vâlcea. Fotoclubul vâlcean este unul vechi, cu tradiţie, dar cel mai important, cu o bogată activitate fotografică, răsplătită prin premii la saloane naţionale, dar şi internaţionale. Din păcate, timpul nu a lucrat în favoarea acestui fotoclub, însă se pare că viitorul va fi unul bun, fiindcă încercăm să îl readucem acolo unde îi este locul. Începuturile acestei reveniri au fost unele timide, dar, faptul că participarea la prima ediţie a “Cupei Fotocluburilor din România” a adus o medalie acestui fotoclub, îmi întăreşte convingerea că viitorul fotoclubului nu are cum să nu fie decât unul frumos.

La sfârşitul anului trecut, la invitaţia domnului Ioan Ciobotaru, vechi membru al fotoclubului, am trimis şi eu o fotografie la această competiţie, punând umărul, timid, la câştigarea medaliei de bronz. Începutul acestui an înseamnă şi începutul unui drum nou pentru fotoclubul “Floarea de colţ” din Râmnicu Vâlcea, început la care vă invit să participaţi mâine.

Expun: Paul Balanca, Eugen Belivac, Paul Cătuşanu, Ioan Ciobotaru, Cătălin Colniceanu, Trestian Găvănescu, Laurenţiu Holerga, Daniel Ilinca, Cristian Lăzărescu, Siţa Lixandru, Cătălin Nimigeanu, Cosmin Şerban şi Dumitru Zaharia.

Niciun comentariu:

 
Counter Powered by  RedCounter