miercuri, ianuarie 13, 2010

Vernisajul unei expoziţii reuşite

Momentul mult aşteptat a sosit. Ne-am strâns cu toţii, expozanţi şi participanţi, la parterul Centrului Comercial Winmarkt Cozia pentru a prezenta câteva din lucrările noastre publicului vâlcean, un public neaşteptat de numeros, semn că fotografia şi arta fotografică a început să atragă numeroşi iubitori de frumos. Dimineaţa, când am pus fotografiile pe simeze, am stabilit împreună să ţin eu discursul de prezentare, aşa că emoţiile mele s-au cam dublat. Dar, până la urmă, depăşind emoţiile inerente unei astfel de ocazii, totul a ieşit foarte bine. Lucrările noastre au fost apreciate, emoţiile şi micile stângăcii ale primei expoziţii de acest gen au fost trecute cu vederea, s-au luat interviuri, s-a discutat, iar succesul acestei expoziţii ne obligă să îi depăşim valoarea la următorul vernisaj. Fiţi pe aproape, fiindcă anul acesta a început în forţă, cel puţin fotografic. Iată câteva imagini de la vernisaj:

3 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari! Am fost prezenta acolo si am fost impresionata de publicul interesat de arta fotografica! A fost cu adevarat un vernisaj reusit! Va dorec mult succes in contunare!

Anonim spunea...

Este foarte frumoasa expozitia , mi-a placut foarte mult si de asemenea este si foarte interesanta....iti urez ca de acum inainte sa realizezi mult mai multe expozitii. DAMIAN RUXANDRA

Irinaaa spunea...

Felicitari! ai inceput anul cu forte proaspete si plin de succes! iti doresc sa continui tot asa si multe satisfactii pentru tot ce faci!

 
Counter Powered by  RedCounter