vineri, ianuarie 16, 2009

Panorame

Panoramele au parcă ceva special, ceva care te face să vezi altfel acest tip de imagine, oferindu-ţi o privire de ansamblu mult mai concentrată decât clasicul format. Există multe feluri de panorame, de la cel de 360 de grade, până la cele totale, să le spun aşa (un exemplu ar fi aici). Panoramele pot fi realizate în mai multe feluri. Fie folosind echipamente foto dedicate acestui format de fotografiere, fie realizând mai multe cadre, care ulterior sunt lipite cu ajutorul unor programe speciale pentru crearea panoramelor.

Mi-am încercat şi eu mâna, prin jurul oraşului, dar şi prin alte locuri, în acest tip de imagine. Rezulatul, cel puţin pentru mine, a fost mai mult decât mulţumitor.

1. Partea de sud a oraşului Râmnicu Vâlcea


2. Vedere de pe Munţii Builei, lângă satul Cheia, judeţul Vâlcea


3. Oltul, la Malul Alb, lângă Râmnicu Vâlcea


4. Munţii Cindrelului, pe lângă Păltiniş

2 comentarii:

Cosmin spunea...

Ce mai conlindam faleza prin "tinereti" vrajund vreo fata sau cu baietii ... aia din prima poza adica :) Fain domnu' Geani, fain..

Gabriel spunea...

Sunt destul de explicative acest tip de fotografii, te face sa vezi un peisaj aproape ca si cum ai fi in zona respectiva, si momentul ales pentru a importaliza acele meleaguri este super.

 
Counter Powered by  RedCounter