marți, iulie 28, 2009

Am început o serie de încercări şi studiu de lumină

Cu un fundal împrumutat şi câteva improvizaţii ce ar crăcăna de râs un preten de-al meu, am început să cochetez cu fotografia de studio. Sunt multe chestiuni de rezolvat aici, iar lupta se dă cu umbrele, direcţia luminii, reflexie, difuzie şi alte minunăţii de genul.

Pentru prima şedinţă am avut un model mai special, şi anume, Theo, fiul meu. O adevărată vedetă, s-ar putea spune după posturile în care a pozat. Şi aşa şi este, el este vedeta mea. L-am chinuit un pic, până am ajuns la setările optime, dar pentru o primă şedinţă sunt mlţumit de rezultat.

Pentru finalul şedinţei, am convenit cu fiul meu să facem un pic schimb de locuri, astfel devenind şi eu model. Am rămas plăcut surprins să observ că fiu-meu are ochi pentru aparatul foto, fapt ce m-a bucurat extrem de tare.


5 comentarii:

Unknown spunea...

Chiar e bine! Hm, si parca ai mai dat jos din burta? :D

CONFIDENTUL spunea...

Burta e dupa chitara...supta ...hi hi hi. Pe cine crezi ca pacalesti bai roack-ere ...

Unknown spunea...

bune incercari man.brava.

Eugen Belivac spunea...

Multam de vizite si comentarii. Burta intr-adevar s-a mai supt, dar am mai supt-o si io...ce as fi primu' care face treaba asta? Nu, Catusene??? hi hi hi

Moshe (Mirca) spunea...

Hey
My name is Moshe Samuel,From Diyphotographystuff.info
I'm happy to see that someone uses my diy softbox tutorial!

The funny thing is thta I was born in Romania (76) and me and my family moved to Israel a year later.

I know to read romanian,but I'm very slow reader...

Good results with the studio setups,It is amazing the way you can get great photographic results just by addding 1-2 flashes...

 
Counter Powered by  RedCounter